X FACTOR – sin nye og kommer snart den BLIND faktor

Talentfuld men frygtede er, hvordan ville være håbefulde i deres søgen efter berømmelse føler om at indtaste et show som X Factor. Deltagerne ved, hvad de kan forvente og er rede til at lytte til kommentarer til deres ydeevne, men hvad får de en øre bashing af misbrug. Du kan ikke bebrejde den næste Whitney Houston og Marvin Gaye holder tilbage fra indtastning Vis alle, fordi de skal besøge vægten amatørornitologer.

Det meste af tiden bemærkninger projiceret fra dommerens munden kan være meget ydmygende. Kommentarer kan være ødelæggende ikke konstruktiv retning finalist hvor deres udseende/vægt eller hvor de har en bums til mange offentliggøres foran millioner.

Gud damn det. Dette er et talentshow. Hvor mange af jer sidder tilbage i chok når resultatet er offentliggjort og de mest talentfulde er indvarslede gennem udgangsdøren.

Lad os ændre reglerne for X Factor, så alle får en fair knæk af pisken, hvordan du spørger?

For at gøre det rimeligt kalder vi showet den Blind faktor, hvor dommere på intet tidspunkt i hele konkurrencen komme til at se de håbefulde håbefulde, fordi alle sang udføres bag en skærm. Denne måde du vil være sikker på er vinderen af konkurrencen bedømt udelukkende på talent alene.

Der er loop huller hvor kolleger, der normalt arbejder sammen med dommerne vil bryde reglerne og give nogle intern viden at påvirke Dommerens afgørelse at gøre det rigtige valg. Dette er uden sammenligning løst af røring panelet af dommere til et sikkert hus i det land, hvor de har ingen kontakt med omverdenen overhovedet.

Kan du forestille dig Sharon Louis og Simon under samme tag? Det ville være en stor foretagelse af en flue på væggen-serien.

Hver uge dommer i X Factor vil være tilladt at spørge finalisterne i håb om at opbygge et større billede omkring på baggrund af deltagerens. Derefter har panelet til at give et billede af den person, de har fremmanet i deres sind ved finalerne før skærmen er trukket tilbage afsløre vinderen.

Dette er den eneste løsning for retfærdighed i en så stor som dette og en garanti for, at den person, der går gennem hver uge er stemt rent for deres talent konkurrence.

Carmen Miranda sås aldrig uden en frugtkurv på hovedet, Ian Drury blev lemlæstet og Stevie Wonder blinde, uanset deres udseende eller handicap alle disse kunstnere gik på at top musik diagrammer og derfor, fordi de havde X-Factor.

Dette show kaldet den Blind faktor vil være FYLDIGERE sjovt. Simon Cowell hvis du læser dette, huske denne ide er mine. Det ville være en blind fjols til at sige andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation