Tips til at holde toiletter duftende frisk og ren

Der er intet, der siger din rengøringsfirma gør et stort stykke arbejde mere end når din bygning toiletter er ikke kun ren, men frisk duftende. Efter alt, når medarbejdere eller besøgende indtaster et toilet, de “håber” at blive konfronteret med en behagelig duft – pine, citrus eller bare en ren lugt. Desværre, der er ikke altid tilfældet. Ofte når enkeltpersoner kommer ind et toilet er de overfaldet med en overvældende duft eller endda ubehagelige lugte.

Kigge gennem enhver janitorial levering butik der er en bred vifte af produkter til bekæmpelse af lugt – pissoir skærme og kager, luftfriskere i alle former, størrelser og duftstoffer, air sanitizers og toiletstol og pissoir måtter. Som en rengøringsmidler entreprenør, hvor skal du begynde?

For at få en ren ildelugtende toilet den første ting du skal gøre er Fjern eventuelle fejl lugt. Begynder ved at vurdere på toilettet. Lugte kan komme fra mange kilder – toiletter har deres egen andel af “naturlig” lugt og desuden snavs og bakterier kan forårsage endnu mere offensive lugter. Kontrollere og overvåge afløb, som de er en velkendt kilde til fremme lugte.

Det første skridt til at holde lugte under kontrol grundigt rengøring og desinficering af toilet overflader. Også overveje at bruge enzymer i afløb til at hjælpe med at bryde ned materialer, der rådnende og det kan føre til problemet lugte. Ordentlig rengøring bør fjerne ikke blot snavs kan du se, men steder at fanger snavs og bakterier, der kan føre til stødende lugter.

Lugte kan trives i flisegulve i mænds toiletter som urin kan nemt komme ind injektionsmørtel. Gulvvask hver dag kan få den overflade snavs, men snavs og urin, der har trængt injektionsmørtel brug for mere aggressiv behandling. Du skal muligvis bruge et gulv maskine eller kraftigt skrubbe injektionsmørtel for at fjerne enhver opbygning.

Bruge et neutralt rengøringsmiddel/desinfektionsmiddel/deodorizer, når rengøring af gulve, urinaler, toiletter og skillevægge mellem boder. Hvis du blande din løsning i en moppe spand, kan du hælde vand ned i afløbet efter rengøring på toilettet for at hjælpe med at holde afløbet lugte frisk. Check under toilet fælge, bordplader og andre områder, hvor jordbunden kan have indsamlet.

Passende medarbejderuddannelse er også kritisk i at holde toiletter lugtfri. En medarbejder, som styrter gennem et badeværelse med en sprøjte af desinfektionsmiddel og hurtigt skvulpende en moppe hen over gulvet vil være at skabe snarere end løse lugt problemer. Medarbejdere skal vide hvordan man bruger rengøringsmidler og desinfektionsmidler ordentligt og sørg for at give den rigtige mængde af hviletiden.

Når du har et toilet, ren, vil at sætte de rigtige produkter i sted hjælp opbevare den duftende frisk. Pissoir og toiletstol måtter stigende popularitet. Placere elementerne under urinaler og omkring toiletter til at indsamle enhver urin, der drypper på gulvet. Udover indfange væsker, indeholde måtter også en deodorant, der hjælper med at skære ned på lugte. En gang fuld, blot kaste måtter i papirkurven.

Air freshener dispensere kommer i alle former, størrelser og duftstoffer. Passe på med at vælge dufte, der ikke overvældende. Stærke lugte, kan hvad enten de er af fyrretræ, vanille, kanel, grøn æble eller citrus, virke anstødeligt. Også huske, når du vælger dufte for at sikre at luften dispensere, urinal kager og andre, alle udlede den samme duft. Konkurrerende dufte kan interagere og gøre din toilettet lugt problemer værre.

Der er mange variabler, når det du første gang forsøger at befri en toilettet foul eller ubehagelige lugte. På grund af øget skrubbe, når du først grundigt rengøre et toilet kan flere lugte oprettes som du ophidse hvilende lugter. Men, dette er et tegn på at din rengøring vil fjerne problemerne og dine kunder vil ende op med en ren og frisk duftende toilettet. Den samlede fordel af en “frisk ildelugtende toilet” vil gøre din rengøring kunder glade og dit kasseapparat ring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation