Sådan får du styr på de forskellige former for vafler

Du ved måske nu, at der er flere typer vafler. Så den første ting, du skal spørge dig selv, er dette: hvilket vaffeludvalg ønsker du at give dine kunder? Og hvilket vaffeljern får du brug for, når du skal fremstille denne lækre dessert. Der er forskellige kategorier af vafler baseret på, hvor de stammer fra, og hvordan de forskellige lande har valgt at fortolke den traditionelle vaffel opskrift. Lad os se, hvilke muligheder du har:

Bruxelles Vafler

Først og fremmest er Bruxelles kendt for sine lækre vafler. Normalt består dejen af ​​slagne æggehvider samt gær til surdej. Det er dette, der giver dem deres unikke, fluffy struktur, der gør dem så populære. Generelt serveres de med frugt, pisket fløde, pulveriseret sukker eller is. Et andet kendetegn er, at de har sprøde og dybe lommer. Derudover er deres form normalt rektangulær.

Amerikanske vafler

Derefter fortsættes dejen til amerikanske vafler surt med bagepulver. Derfor er det endelige resultat en tynd og tæt vaffel. Honeycomb-firkanterne, også omtalt som vaffelommer, er mindre, hvorfor de normalt har sauce eller sirup. Derudover er dejen ren, hvilket gør amerikanske vafler virkelig alsidige. Med henblik herpå kan du servere dem med sød påfyldning eller tjene dem som en base til måltider som gryderet, chili, og listen kan fortsætte.

Liège Vafler

Sammenlignet med Bruxelles eller Belgiske vafler er Liege-vafler tættere og sødere. Den gærdej, der blev brugt til fremstilling af Liège-vafler, er faktisk blevet tilpasset fra brioche-brøddej. På samme tid er det karakteriserede træk den karamelliserede belægning – der ydes af perlesukkeret.

Efter afslutningen af ​​tilberedningsprocessen tilsættes perlesukker for at give vaflene denne individuelle struktur. På samme tid på grund af sin udvendige belægning bliver vaflerne ikke trætte. Dette gør dem ideelle til frugt- eller ispåfyldninger. Men virkelig, mulighederne er ubegrænsede. De uregelmæssige, ufærdige kanter er også karakteristiske for Liège-vafler.

Belgiske vafler

Du kan blive overrasket over at høre, at belgiske vafler ikke er opfundet i Belgien. Faktisk repræsenterer belgiske vafler det nordamerikanske alternativ til vafler i Bruxelles-stil. De har store, dybe lommer, der ligner Bruxelles-vafler; Ikke desto mindre fremstilles de med bagepulver i modsætning til, at de fremstilles med gær. De serveres normalt til både morgenmad og dessert – det er helt op til lokaliten. Deres kanter er færdige, og de kommer i forskellige former – inklusive rektangulære eller runde.

Navigation