Sådan bliver du en bedre livestreamer!

Sidder du også og spiller computer på dit værelse hver dag, ligesom så mange andre unge mennesker i Danmark. Men har du ikke styr på hvad det kræver at få sat en ordentlig stream op, hvad det kræver af gear, såsom webcam, studiemikrofon, computer, en ekstra skærm, internet der er hurtigt nok. Der er mange ting man skal have styr på før man begynder at streame, hvis man gerne vil prøve at få succes med det.

Computer

Det kræver noget power af din computer at streame, du kan selvfølgelig næsten altid streame fra alle slags computere, men hvis du skal streame uden at det hakker, så kræver det som minimum en i5 CPU, da den har lidt mere at arbejde med i forhold til en i3’er. Dog er det bedst valg du kan tage, er at købe en i7’er cpu, da de er konstrueret til at billedredigere eller videoredigere. Det kræver også noget af dine ram at begynde at streame, fordi de skal kunne håndtere meget mere data end ved normal gaming, dit grafikkort har også en stor betydning for hvor høj kvalitet du kan spille spil i, mens du streamer. For at du skal have computeren der kan streame fuld styrke og du kan spille spil på høj grafik på samme tid, så kræver det et stort budget. En computer som skal kunne klare alle de ting på samme tid, koster omkring 10.000 kr. Det er der ikke mange der har råd til, der er dog hjælp at hente, da man kan låne penge online til den nye pc, det er en fordel for mange, da man kan vælge en lang løbetid. Så får man en lav ydelse hver måned, en ydelse der ikke sprænger dit budget. Men som du reelt har råd til hver måned.

Webcam

De fleste som kigger på livestreamere, vil gerne have at man har et webcam, men der er også krav for de webcams. Det skal være en god kvalitet så man tydeligt kan se den person der streamer, men selvom kvaliteten skal være god, behøver det ikke koste næsen af en jetjager. Nogle af de bedre webcams til at streame med er Logitech C922 webkamera, det koster ikke helt vildt mange penge i forhold til et rigtigt kamera som nemt løber op i flere tusind kroner. Et Logitech C922 webcam koster i omegnen af 600 – 1100 kr. Det er et super godt køb som giver dig god kvalitet.

Mikrofon

Mange vælger at købe en studiemikrofon, de kan fås for ikke særligt mange penge. De giver en bedre lyd end mikrofonen på et headset ville give, der er mange forskellige slags studiemikrofoner på markedet i dag, mange vælger at købe en Blue Yeti men det vil jeg anbefale at man ikke gør. Du kan få meget bedre mikrofon til samme penge, min anbefaling falder enten på en Røde Nt mikrofon som giver en ufattelig god lyd til pengene, et andet super godt valgt er AT2020+ usb som også giver en ufattelig god lyd i forhold til prisen.

Navigation