Babytøj: Essentials du ikke kan undvære

Den største ting om at få klar til en nyfødt baby er at købe tøj til baby. De lille kjoler er en masse dejlige og er i stand til at opbløde nogens hjerte på alle tidspunkter. Hvis du har fået nogle bekymringer i forhold til om du ville være en fint far eller mor, blot et glimt af en yndig ‘Onesie’ – hvad ting at passer nogen så lidt bare ikke være generende!

Når køber for nyt tøj til din baby, du skal holde én ting i tankerne, og det er vil din nyfødte baby kræve masser af tøj. De vigtigste 7 ejendele, som din baby’s kabinet er nødt til at have, er angivet nedenfor-

1. bleer – jeg kan ikke selv begynder at lade dig vide om de utallige antal bleer, som din baby ville kræve, dog blot købe dem i et fad. Afprøve de disponible typer – de bliver mindre af hovedpine for mor og nem at bruge.

2. Onesies – disse er heldragter outfits noget lignende til overtræksdragt eller overalls og ser frem til din nyfødte baby bruger masser af tid i Onesies. Afhente Onesies, der kan åbnes uden problemer og fast fast, så du kan skifte babytøj med minimum energi.

Bomuld tees – disse tees sammen med bomuld nederdele eller shorts, er perfekt til i huset. Glem ikke at købe en masse tees, da de kræver gentagne skiftende.

3. søvn-ins-søvn-ins er lig pyjamas og sveller skal bæres om aftenen og de er behagelige at sove og også beholde barnet beskyttet fra nogle let vind.

4. varm tøj – Læg i et par varme tøj svarende til fleece slid og trøjer i barnets skab til grunden til, at de kræver masser af læ fra kølige vejrforhold.

5. hatte og Caps – måske ikke en masse af dem, alligevel køber et par af hætter for at holde barnets hoved væk fra vinden.

6. vanter – i vintre er ikke blottet for dem, alligevel afsat et par bomuld vanter til sommersæsonen, så barnet ikke græsser sig selv med sin egen negle. Nyfødte babyer gøre til tider det, helt ærligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation